MAKRO vstupní lobby

  • Datum: 2010
  • Místo: Praha
  • Klient: MAKRO a.s.
  • Detail: celkové plochy 100 m2
  • Fáze: dokončeno 2010.

Firma Makro a.s. se rozhodla provést velmi nákladnou rekonstrukci hlavní vstupní lobby své centrály v Praze-Stodůlkách. Původní prostor neodpovídala svým designem moderním trendům. Byli jsme pověřeni kompletním designovým návrhem nové recepce a také stavební dodávky celé stavby na klíč. Jako recepční pult bylo použito materiálu Staron, podlahovou krytinou je ušlechtilá nivelační stěrka pandomo. Součástí byly také vestavěné skříně, které musely být provedeny z nehořlavého materiálu. Proto bylu užito skleněných obkladů Lacobel. Veškeré nové materiály musely být použity v souvislosti se standardizovanou modrožlutou grafiky firmy Makro a.s. Ineriér doplňuje nábytek firmy Vitra a na míru vyrobené doplňky.